Waxen

Wat is waxen?
Waxen is een tijdelijke ontharingsmethode die het haar met wortel en al verwijdert. Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat het haar met stoppels terugkomt. Bij waxen blijft het haar gemiddeld 3 tot 6 weken langer weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, wat de huid heerlijk zacht en glad maakt.

Hygiëne staat bij ons voorop
No double dipping: bij ons wordt de spatel waarmee de wax wordt aangebracht nooit een tweede keer in de wax gedoopt. We werken altijd met nitril handschoenen aan en garanderen u dat alles wat met uw lichaam in aanraking komt, schoon is.

Wanneer een afspraak maken?
Als u haarloos op vakantie wilt, is een afspraak 2 of 3 dagen ervoor ideaal. Geef de haarfollikels even de gelegenheid weer bij te komen voordat u uw bikini aantrekt. Maak op tijd een afspraak!

Maak u keuze en geniet wekenlang van een zachte en gladde huid. Een enkele behandeling duurt meestal niet langer dan 30 minuten. Voor iedere behandeling gebruiken we uitsluitend producten van top kwaliteit.


WAXEN GEZICHT

Wenkbrauwen modelleren


Bovenlip


Kin


Kaaklijn


Wangen


Hele gelaatNa het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen? Neem contact met ons op.

Of wilt u meteen voor één van bovenstaande behandelingen een afspraak maken?


Andere beauty behandelingen

Wimperlash (lifting)

Wimperlash (lifting)Met deze Lash Lift behandeling is het mogelijk om mooie volle gelifte wimpers te krijgen.

gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandelingenEr zijn verschillende soorten behandelingen voor mannen en vrouwen.