Permanente Makeup

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de bovenste laag van de huid met behulp van een heel dun naaldje. Bij permanente make-up worden wenkbrauwen, eyeliners en lippen gepigmenteerd, zodat bepaalde onderdelen in het gezicht mooi geaccentueerd worden.

Wenkbrauwen
Wenkbrauwen bijvoorbeeld, zijn heel bepalend en kenmerkend voor het gezicht en de gezichtsuitdrukking. Heeft men (bijna) geen, of smalle wenkbrauwen, dan kan met de speciale hairstroke-techniek mooie, sprekende wenkbrauwen gecreëerd worden. Door deze techniek toe te passen lijken de wenkbrauwen net echte haartjes te hebben. Permanente make-up wenkbrauwen blijft ongeveer 1 tot ander half jaar duidelijk zichtbaar. Hierna vervaagt de kleur en kunt u de wenkbrauwen opnieuw laten zetten.

Permanente Makeup - Wenkbrauwen
Permanente Makeup - Wenkbrauwen

Brigitte Beauty Care beheerst ook de ‘Hairstroke 3D’ techniek!
De 3D Hairstroke (haartjes) is een speciale techniek die een mooie en natuurlijke uitstraling geeft aan uw wenkbrauwen. Er worden als het ware vlijmscherp haartjes getekend in de huid met een kleurpigment tussen de bestaande haartjes in, zodat uw wenkbrauwen mooier van vorm en kleur uitzien, maar heel natuurlijk ogen.

Eyeliner
Voor eyeliners zijn er meerdere mogelijkheden. U kunt kiezen voor een eyeliner in de wimperrand, zodat het net lijkt of u vollere wimpers heeft. Uiteraard is een brede eyeliner ook mogelijk en er is keus uit diverse kleuren. Permanente make-up eyeliner blijft twee jaar duidelijk zichtbaar. Hierna vervaagt de kleur en kunt u de eyeliner opnieuw laten zetten.

Vooraf wordt samen met u de vorm en de kleur bepaald. Dit moet passen bij de kleur van uw haar, huid en vorm van gezicht.

Vergunning GGD
Brigitte Beauty Care is in het bezit van een vergunning van de GGD en werkt veilig volgens de opgestelde regels van het ministerie van Volksgezondheid.

Permanente Makeup - Eyeliner

Permanente Makeup - Eyeliner
Permanente make-up is geschikt bijvoorbeeld als:

 • Moeite of weinig tijd heeft voor het aanbrengen van make-up.
 • Geen volle, of zelfs helemaal geen wenkbrauwen heeft.
 • Contactlenzen of een bril draagt.
 • Allergisch bent voor make-up.
 • Veel aan sport doet.
 • Smalle lippen of vage lipcontouren heeft.
 • Altijd een perfecte verzorgde uitstraling wilt hebben.


Permanente Make up
Permanente Make up
Permanente Make up

Werkwijze
Als u zelf uw wenkbrauwen of eyeliner bijtekent komt u dan met opgemaakte wenkbrauwen of eyeliner naar de salon. Dat geeft mij een indruk van wat u gewend bent. In eerste instantie stellen we vast wat uw persoonlijke wensen zijn en bepalen we de vorm en de kleur (vaak neemt deze fase de meeste tijd van de behandeling in). De aan te brengen correctie teken ik op de huid. Bevalt het ‘ontwerp’ en de kleur dan blijft de tekening staan en wordt het pigment in de huid gebracht. In het begin is de pigmentatie altijd donkerder dan gewenst. Vier dagen na de pigmentatie zal het lichter worden doordat de opperhuid (die ook vol zit met pigment) zal afstoten. Bij genezing laten, na ongeveer een week, kleine korstjes los en na een week of drie is pas echt wat van het resultaat te zeggen. Het afstoten van de hoeveelheid pigment is bij iedereen anders. Na zes weken is de genezing voltooid en vindt, indien noodzakelijk, de tweede nabehandeling plaats. Er kunnen dan nog correcties worden aangebracht in vorm en kleur. Onmiddellijk na de behandeling kan de huid licht zwellen maar dat verdwijnt heel snel.
Nabehandeling

 • Om hygiënische redenen mag u tot vijf dagen na de behandeling niet in de sauna, het zwembad of de zee.
 • Maak de wenkbrauwen de eerste 7 dagen niet nat.
 • Jeukt de genezing erg of ervaart u een schrijnend gevoel dan brengt u een zalf aan die u meekrijgt bij de behandeling. Breng de zalf niet aan met uw vingers maar met een schoon wattenstaafje.
 • Om infecties te voorkomen raakt u de wenkbrauwen of eyeliner zo min mogelijk aan en gebruikt u, tijdens het genezingsproces, geen oog crème of make-up op en rond de wenkbrauwen.
 • Ga tijdens de genezing niet zonnen zonder bescherming en ga niet onder de zonnebank of gelaatsbruiner. De pigmenten zijn namelijk gevoelig voor UV-licht.
Wanneer komt u niet in aanmerking?

 • U jonger bent dan 18 jaar.
 • Bij hemofilie.
 • Als u zwanger bent of borstvoeding geeft.
 • Bij diabetes.
 • Als u bloedverdunners gebruikt.
 • Bij auto-immuun ziekte.
 • Bij huidafwijkingen.
 • Als u allergisch bent voor antibiotic.
 • Als u roacutane of corticosteroïden gebruikt.
Wenkbrauwen Hairstrokes
(incl. 1 nabehandeling)


200,00

Wenkbrauwen schaduwen
(incl. 1 nabehandeling)


220,00

Wenkbrauwen 3D hairstrokes + schaduwen (incl. 1 nabehandeling)

250,00

Eyeliner small of medium onder OF boven
(incl. 1 nabehandeling)


175,00

Eyeliner large onder OF boven
(incl. 1 nabehandeling)


195,00

Eyeliner onder EN boven
(incl. 1 nabehandeling)


300,00

Opfrisbehandeling
(alleen voor de vaste klanten binnen 1 jaar)

Wenkbrauwen / eyeliner
90,00

Opfrisbehandeling
Wenkbrauwen / eyeliner
150,00

Nabehandeling
vanaf
50,00


Nabehandeling
In de eerste behandeling van de permanente make-up zit altijd een nabehandeling. Zes weken na de eerste behandeling vindt de nabehandeling plaats. Tijdens de nabehandeling wordt de permanente make-up nagekeken en waar nodig bijgewerkt.'

Na de nabehandeling kunt u binnen zes weken aangeven of u nog een extra nabehandeling wilt. Wilt u een extra nabehandeling dan kost dit € 50. Wanneer u binnen deze zes weken geen afspraak maakt voor een extra nabehandeling, gaan wij ervan uit dat u tevreden bent over het resultaat. De door uw ingevulde klanten intake kaart wordt hierna opgeborgen.

Opfrisbehandeling permanente make-up
Na de wenkbrauwbehandeling ontvangt u voordat het jaar om is een bericht met een herinnering voor een opfrisbehandeling.

Want wanneer uw wenkbrauwen gedaan zijn met 3D techniek, hairstrokes of microblading dan blijven ze het mooist zitten wanneer u ze regelmatig laat 'opfrissen'. Het advies is om dit jaarlijks te doen. Bij de andere permanente make-up behandelingen zoals eyeliner, liplines hoeft een opfrisbehandeling niet zo vaak herhaald te worden omdat ze varieren qua vervaging. Eyeliners gaan 2 jaar mee en de lipline meestal ook zo'n twee jaar.
Na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen? Neem contact met ons op.

Of wilt u meteen voor één van bovenstaande behandelingen een afspraak maken?


Andere beauty behandelingen

waxen

waxenGeniet wekenlang van een lekkere zachte, gladde huid.

Wimperlash (lifting)

Wimperlash (lifting)Met deze Lash Lift behandeling is het mogelijk om mooie volle gelifte wimpers te krijgen.

Warmwaterkussen massage

Warmwaterkussen massageEen heerlijke massage wegdromend alsof je wordt gedragen door het water van de oceaan.