Lichaamsbehandelingen

Om in de drukte van het dagelijks leven van een ultiem rustpunt te genieten, gunt u uzelf een heerlijke lichaamsmassage of pakking. Of een ontspannende warmwaterkussen massage, een aanrader!Lichaamsbehandelingen
Relaxing massage
Het resultaat van een ontspannende massage is onmiskenbaar: een zeer zachte huid, volledige ontspanning, de bloedcirculatie is verbeterd en de overtollige spanning is uit de spieren Naast een lichaamsmassage is een deelmassage een echte aanrader.


Relaxing massage (30 min)


Relaxing massage (60 min)


Relaxing massage (90 min)


Rug massage (30 min)


Gezicht en hand/voetmassage (45 min)

Deelmassage - Rug (45 min)
Deze heerlijke behandeling bestaat uit: reiniging, peeling, massage, pakking en tot slot een lekkere bodylotion voor de rug.
47,00

Deelmassage - Gezicht & voet (45 min)
Ontspannende behandellng bestaat uit: voetenbad, voetenpeeling, voetmassage + pakking, reiniging van het gelaat, massage en een masker. Tijdens het masker wordt een handmassage gegeven.
45,00

Een warmwaterkussen massage (60 min)

Een massage op een warmwaterkussen is een genot voor iedereen, in het bijzonder is deze techniek geschikt voor zwangere vrouwen en mensen die niet op de buik kunnen liggen of rugklachten hebben. Vooral ouderen en minder mobiele mensen voelen zich op hun gemak op het warmwaterkussen. Een massage op het warmwaterkussen is een verademing voor een ieder die gespannen, emotioneel of moe is.


60,00


Hotstone massage
De combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische olin resulteert in een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest.


Rug (30 min)


Rug, achterkant benen, voeten, handen (45 min)


Voor en achterzijde van het lichaam (60 min)

Anti Cellulitis massage (60 min)
De anti-cellulitis massage is een unieke combinatie van diepe bindweefsel massage van de buik, billen en benen en de speciale aromatische olin om maximaal effect te hebben. Lees hier meer over Anti Cellulitis Massage.
60,00

Aromatische Lichaamsmassage (60 min)
Aromatische massage met gebruik van etherische olien (60 min). Een heerlijke massage die je het gevoel geeft dat je n wordt met je lichaam. Het stimuleert ons zenuwstelsel. Fundamenteel voor onze geestelijke en sociale ontwikkeling. Het hoofd en de schedel worden in deze massage niet vergeten. Etherische olin kunnen op allerlei manieren worden ingezet. Er kan worden gekeken naar seizoen gebonden olin of een eigen keuze maken uit de olin waarmee gemasseerd wordt. Of laat je verrassen door de gekozen olin.
60,00

Pakkingen

Lichaamspakkingen zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en zijn enorme toevoeging op een massage omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden. Je voelt gewoon dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt. Dit komt omdat lichaamspakkingen heel snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren. Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend als voedend.
Algen pakking (60 min)
Een pakking die sterk geconcentreerd is aan werkstoffen van algen die rijk voorzien zijn met mineralen. Deze pakking is onmisbaar bij afslankprogrammas en om je weer fit te voelen.
55,00

Lavendel - Honing pakking (60 min)
Lavendel werkt kalmerend, vochtafdrijvend, definfecterend, herstelt de balans tussen lichaam en geest. Is goed tegen hoofdpijn, allergische reactie en eczeem. Honing is vochtherstellend voor de huid door de enzymwerking stimuleert het de huidfuncties.
55,00

Handenpakking (20 min)
Een heerlijke pakking speciaal voor de handen.
20,00

Voetenpakking (20 min)
Een heerlijke pakking speciaal voor de voeten.
20,00

Handen en voetenpakking (20 min)
Pakking speciaal voor de handen en voeten.
30,00


Na het lezen van bovenstaande informatie toch nog vragen? Neem contact met ons op.

Of wilt u meteen voor n van bovenstaande behandelingen een afspraak maken?Andere beauty behandelingen

Wimperlash (lifting)

Wimperlash (lifting)Met deze Lash Lift behandeling is het mogelijk om mooie volle gelifte wimpers te krijgen.

gezichtsbehandelingen

gezichtsbehandelingenEr zijn verschillende soorten behandelingen voor mannen en vrouwen.

permanente makeup

permanente makeupWenkbrauwen kunnen je ogen liften, je gezicht vorm geven en voor een frisse blik zorgen.